Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A vajat egy világos aljú kis lábasban megbarnítjuk. Ez azt jelenti, hogy alacsony lángon felolvasztjuk, majd addig főzzük, néha-néha megkeverve, hogy az alján apró karamellizált darabok váljanak ki. Ekkor félretesszük és kihűtjük.
A tojásfehérjéket csipet sóval keményre habbá verjük. A lisztet, mandulalisztet, porcukrot rászórjuk, majd rácsorgatjuk a mézet és a kihűlt vajat. Óvatosan habverővel összekeverjük, szilikonos formába szedjük, a tetejére mandulaforgácsot szórunk és 180 fokos sütőben 20–22 perc alatt megsütjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás