Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és sütőpapírral bélelünk ki egy 20x30 cm-es tepsit. A málnát megmossuk, lecsepegtetjük, a csokis kekszet darabokra törjük. A vajat megolvasztjuk, majd a csokit is beletördeljük, és kevergetjük, míg teljesen elolvad. Ha kész, hűlni hagyjuk. A tojásokat habosra verjük a Barna Nád Kristálycukorral, majd hozzáadjuk a langyosra hűlt csokis vajat, és elkeverjük. Beleszórjuk a lisztet, a kakaóport és a sót, és a darabokra tört keksz felét. A masszát az előkészített tepsibe simítjuk, és rászórjuk a maradék kekszet és kb. 150 g málnát. 22 percig sütjük, majd a tepsiben hagyjuk kihűlni. A maradék friss málnával megszórva tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás