Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Az aljhoz a csokoládét a vajjal és a mézzel mikróban olvasszuk fel. A felolvasztott részhez keverjük hozzá a darált kekszet, majd egy 26 cm átmérőjű csatos tortaformába csíptessünk sütőpapírt és egyenletesen terítsük el benne a csokis morzsát. 1 órára tegyük hűtőbe. A mousse-hoz a kétféle csokoládét együtt olvasszuk fel vízgőz fölött, majd hagyjuk visszahűlni. Akkor jó, mikor még folyékony, de már nem forró. A tojásokat válasszuk ketté. A tojásfehérjét verjük kemény, de nem törős habbá. Majd a tejszínt is verjük kemény habbá. Végül a visszahűlt csokoládéba egyben keverjük bele a tojássárgákat, majd rögtön a tojásfehérjét is, két részletben. Végül keverjük hozzá a tejszínhabot is. Tegyük egy éjszakára hűtőbe. Másnap málnával felrakva szeleteljük.
Recept nyomtatás vagy megosztás