Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A málnát tegyük egy tálba, ízesítsük cukorral és citromlével. Turmixoljuk össze, majd egy szitán passzírozzuk át, hogy a magok ne kerüljenek a mártásba. Egy másik keverőtálba tegyük a mascarpone sajtot (segítségként használhatjuk a doboz tetején lévő receptet), adjunk hozzá ízlés szerint cukrot, vaníliás cukrot, valamint 3 db tojássárgáját, majd keverjük jól össze. A kemény habbá felvert tejszínt óvatosan keverjük a sajtos masszához. Babapiskótákat mártogassunk bele a málnaszószba, tegyük egy üvegtál aljára, majd egy réteg sajtkrémmel fedjük be. Utána ismét málnás babapiskóta kerül a tálba, és a végén sajtkrémmel fejezzük be. Ügyeljünk arra, hogy bemártáskor minél több málnaszósz maradjon a babapiskóta felületén, ugyanakkor ne ázzon teljesen szét, mert úgy lesz nagyon finom. Tegyük hűtőbe legalább fél napra, hogy a piskóta jól átázzon, az ízek pedig összeérjenek. Tálaláskor vágjuk kockákra, hintsük meg kakaóporral, és még nyakon önthetjük a maradék málnaszósszal is. Dekoráljuk málnaszemekkel és friss mentaággal.
Recept nyomtatás vagy megosztás