Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Egy tálban keverjük össze a cukrot, citromhéjat, míg a cukor jó citromos lesz. Keverjük hozzá a lisztet, sütőport, szódabikarbónát és a sót, illetve a mákot. Egy másik tálban keverjük ki a joghurtot, tojást, vaníliát, citromlevet és olajat teljesen simára. Végül az olajos részt keverjük el a szárazanyagokkal.Töltsük muffinformákba és 200 fokon kb. 20 percig süssük a muffinokat légkeverés nélkül. Amíg sül, elkészíthetjük a bevonatot. A porcukrot a citromlével keverjük teljesen simára, csomómentesre. Folpackkal feddjük le légmentesen felhasználásig. A kisült muffinokat hagyjuk teljesen kihűlni, majd vastagon ecseteljük le a citromos mázzal.
Recept nyomtatás vagy megosztás