Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A mákos-mogyorós morzsához a tojást a tejföllel és a kristálycukorral simára keverjük. Hozzáadjuk a sütőport, a lisztet, a mákot és a mogyorót, majd habverővel elkeverjük. Egy nagy serpenyőben felhevítjük a vaj felét, hozzáadjuk a keveréket, és körülbelül 3 percig sütjük. Fordítsuk meg egyszer, és azonnal daraboljuk fel falapáttal. Adjuk hozzá a maradék vajat és szórjuk meg porcukorral. Süssük még 5 percig, hogy a cukor karamellizálódjon. Végül szórjuk meg porcukorral, és kínáljunk hozzá lekvárt.
Recept nyomtatás vagy megosztás