Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Először keverjük össze egy tálban a lisztet, szódabikarbónát, sütőport, sót. Keverjük hozzá az apróra vágott kandírozott és aszalt gyümölcsöket, majd a durvára tört diókat is. Egy másik tálban habosítsuk fel az egész tojásokat a cukorral. Ha a tojások felverődtek, keverjük el benne a narancslevet, majd az egészet keverjük a lisztes részhez. Ha jól összekevertük, egy teflonos vagy kivajazott-lisztezett gyümölcskenyér formába öntjük és 160 fokra előmelegített sütőben 1 órán át sütjük légkeverés nélkül. Várjuk meg, míg teljesen kihűl, utána szeleteljük.
Recept nyomtatás vagy megosztás