Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A lisztet tálba mérjük, rámorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a cukrot, a tojásokat, a tojássárgáját, a sót, a tejet és az olvasztott vajat, majd alaposan kidagasztjuk. Lefedve, duplájára kelesztjük. Lisztezett felületen átgyúrjuk a tésztát, majd fél cm vékonyra nyújtjuk. Eperlekvárral megkenjük, megszórjuk a feldarabolt eperrel és a mandulaszeletekkel, mint a rétest felgöngyöljük. Feldaraboljuk, sütőpapírral bélelt formába ültetjük a csigákat. Tejjel lekenjük. 180 fokos sütőben 45 perc alatt pirosra sütjük. Porcukorral megszórva kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás