Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A töltelékhez:
A sütőt melegítsük elő 175 fokra és készítsük elő a muffin papírformákat. Először a töltelék hozzávalóit keverjük simára. Egy másik tálban a tésztához keverjük össze a lisztet, sütőport, szódabikarbónát, fahéjat, sót és szerecsendiót. Robotgépben lassú fordulaton keverjük ki a tojásokat, kristálycukrot, joghurtot, étolajat, almaszószt egy fél perc alatt. Keverjük hozzá a tojásos alaphoz a szárazanyagokat, majd a finomra reszelt répát. A papír sütőformákat töltsük a tésztával 1/3-ad részig. A töltelékhez keverjük össze a hozzávalókat. Mindegyik muffin középre tegyünk egy púpozott teáskanálnyit a töltelékből, majd töltsük fel a formákat a maradék tésztával. Mindegyik tetejére szórjunk kevés nádcukrot. 20–25 perc alatt süssük készre őket.
Recept nyomtatás vagy megosztás