Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A cukormázhoz:
A tetejére:
1. A puha vajat kikeverjük a cukorral, egyesével hozzáadjuk a tojásokat, habosra keverjük, majd beleöntjük a tejet is. A száraz hozzávalókat is összeforgatjuk, majd a két tál tartalmát összekeverjük.
2. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra, és muffinpapírral béleljük ki a muffinsütő mélyedéseit. Belekanalazzuk a masszát úgy, hogy kb. a mélyedés 2/3-áig érjen, majd sütőbe toljuk és kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük. Tűpróbával teszteljük. Ha kész, hűlni hagyjuk.
3. A cukormázhoz a citromlevet és az extra finom porcukrot egy tálba mérjük, és simára keverjük. A kihűlt muffin tetejére csorgatjuk a mázat, és megszórjuk kókuszreszelékkel.
A hozzávalók 12–14 db muffinhoz elegendőek.
Recept nyomtatás vagy megosztás