Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Az aljhoz a kekszet és a vajat alaposan daráljuk össze egy konyhai aprítógépben. Ezzel a morzsával béleljünk ki egy 24 cm átmérőjű piteformát. 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig süssük, majd hagyjuk kihűlni. A hozzávalók között szereplő első, kisebbik mennyiségű tejet keverjük simára a keményítővel, majd tegyük félre. A tojássárgákat keverjük fehéredésig a cukorral, majd ezt is tegyük félre. A kókusztejet a hozzávalók között lévő második kókusztejjel felforraljuk. Mikor felforrt, egy keveset folyamatos keverés mellett a tojássárgához keverünk, majd visszaöntjük a forralóba a többihez és elkeverjük vele. Most a keményítős-tejes keveréket is csurgassuk hozzá és főzzük folyamatosan keverve, míg szép sűrű lesz. Kb. 1 perc. Keverjük hozzá a kókuszreszeléket is. Ezt a kókuszkrémet egyenletesen terítsük el az elősütött morzsaaljban, majd egy éjszakán át hagyjuk a hűtőben hűlni. Mikor kihűlt, tejszínhabbal és friss málnával díszítsük.
Recept nyomtatás vagy megosztás