Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A vajat a cukorral robotgéppel összehabosítjuk, majd hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, sütőport, kókuszreszeléket, zabpelyhet és alaposan összedolgozzuk. Fóliába csomagoljuk és 1 órát hűtjük. Diónyi mennyiségeket csípünk a tésztából, majd golyót formázunk, tenyerünk között ellapítjuk. Villával megnyomkodjuk, így a teteje díszes lesz. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tesszük. 180 fokos sütőben, 30 perc alatt megsütjük. A csokit felolvasztjuk, zsákba töltjük, a végén kicsi lyukat vágunk és megdíszítjük vele a kekszeinket. Fémdobozban hetekig eláll.
Recept nyomtatás vagy megosztás