Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A krémhez
A tojásfehérjéket a csipet sóval habosra keverjük, amikor térfogata megnőtt, apránként hozzákeverjük a cukrot és a keményítőt. A vágható, kemény habot habzsákba szedjük és 20 cm átmérőjű köröket nyomunk a habból, középről indítva, 5 db-ot sütőpapírral bélelt tepsikre. A maradék habból néhány habcsókot készítünk. 100 fokos sütőben 2 órát szikkasztjuk. Ha elkészültek a lapok, kihűtjük. Majd leszedjük a sütőpapírról. A krémhez a mascarponét a tejszínnel és a porcukorral, vaníliakivonattal habosra keverjük, végül hozzáadjuk a kókuszreszeléket. A krémmel betöltjük a tortát, a tetejére is kerüljön. A habcsókokat rámorzsoljuk a tetejére, olvasztott étcsokival megdíszítjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás