Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Egy kb 47x39 cm-es sütőformához:
A bevonáshoz:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A puha vajat, a cukrot és a sárgáját habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet. Óvatosan beleforgatjuk a sima búzalisztet, a sütőport és a kakaót, majd később a felvert tojásfehérjét.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180°C-ra előmelegített sütőben kb 20 percig sütjük. A csokimázhoz egy serpenyőben, közepes lángon olvasszuk fel a kókuszolajat és az apróra vágott csokoládét. Adjuk hozzá a porcukrot, a rumot és a tejet, majd jól keverjük össze.
A kihűlt süteményt apró kockákra vágjuk. A kockákat villával a folyékony csokoládéba mártjuk, kiszedjük, jól lecsepegtetjük és beleforgatjuk a kókuszreszelékbe.
Megfelelően lezárt dobozban akár 3 hétig is eláll.
Recept nyomtatás vagy megosztás