Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A mártáshoz
Az összes hozzávalót egy konyhai aprítóba mérjük, majd magas fordulaton 1–2 perc alatt „sima tésztává daráljuk”. Az így kapott tésztát folpackba csomagoljuk, és a hűtőbe tesszük egy órára. Vékony liszten kinyújtjuk 0,5 cm vastagra, és köröket szaggatunk belőle egy kb. 7 cm átmérőjű kiszúróval. A körök közepét pedig egy 4 cm átmérőjű szaggatóval szúrjuk ki. Az így kapott karikákat szilikonos sütőpapírral fedett lemezre helyezzük úgy, hogy legalább 3 cm távolságra legyenek egymástól. 180 fokra előmelegített sütőben légkeverés nélkül szép világosra sütjük őket 15 perc alatt. Amikor kihűltek, olvasztott csokoládéban kimártjuk az aljukat, majd hűvös helyen hagyjuk megkötni.
Recept nyomtatás vagy megosztás