Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A karamellkrémhez
A tésztához
A sajtkrémhez
Karamellkrém: A cukrot alacsony lángon karamellizáljuk, majd beleolvasztjuk a vajat, hozzáöntjük a tejszínt és sűrűre főzzük.
Tészta: A kekszet az olvasztott vajjal összekeverjük és egy sütőpapírral bélelt 24 cm-es formába simítjuk kanállal, majd fél órára hűtőbe tesszük.
Sajtkrém: A sajtkrémet a tojásokkal, a keményítővel és 20 dkg karamellkrémmel robotgéppel összekeverjük, a kekszes alapra öntjük. Egy nagy tepsibe helyezzük a formát és felöntjük a forma feléig forró vízzel. 180 fokos sütőben 40 percig pároljuk, majd kivesszük a forró vízből a tortát és formában kihűtjük a süteményt. A maradék karamellkrémmel leöntve kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás