Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A mázhoz:
A tojásokat a cukorral, a vaníliarúd kikapart belsejével és egy csipet sóval robotgéppel néhány perc alatt keverjük habosra. Lassan adjuk hozzá az olajat, a bort és a rumot is. Reszeljük le a narancs héját, és keverjük a masszához. A lisztet keverjük össze a sütőporral, a darált dióval, a fahéjjal és a mézeskalács fűszerkeverékkel, majd forgassuk a masszába .
A tésztát öntsük a kivajazott, kilisztezett formába és 180°C-ra előmelegített sütőben kb. 50 percig süssük. Ha kész, vagyük ki a formbából és hagyjuk teljesen kihűlni.
A mázhoz: A vörösbort és a rumot a porcukorral simára (folyós) keverjük, majd ráöntjük a kuglófra.
Recept nyomtatás vagy megosztás