Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A sütiket összetörjük/kockára vágjuk és a narancslével meglocsoljuk. A pudingporhoz adjuk apránként a tejet és felfőzzük. A forró pudinghoz adjuk a cukrot. A magozott meggyet felengedjük és felfőzzük a cukorral. A keményítőt kevés hideg vízzel összekeverjük, majd adagolunk hozzá a meleg meggyléből (hőkiegyenlítünk), majd a meggyes részhez adjuk és összefőzzük. Fahéjjal és barna cukorral ízesítjük. A tejszínhez adjuk a cukrot és habbá verjük. Csinos poharak aljába kanalazunk kevés pudingot, erre szórjuk a sütikockák felét, majd jöhet a meggyes-fahéjas ragu, ismét puding, tetejére sütidarabok kerüljenek. A tejszínhabot a tetejére nyomjuk habzsákból, kakaóval vagy csokireszelékkel megszórjuk.
TIPP: A Szilveszteri partyn is megállja a helyét! Ez esetben a pudinghoz keverhetünk kevés alkoholt, finom hozzá a konyak, a rum pl.
Recept nyomtatás vagy megosztás