Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A szóráshoz
A vajat a cukorral habosra keverjük. Ha felhabosodott, hozzáadjuk a tojást, és újra felverjük. Egy mozsárban összezúzzuk a kandiscukrot. A lisztet összekeverjük a kardamommal és az apró darabokra tört kandiscukorral. A vajas krémhez hozzákeverjük a lisztes keveréket, és jól összedolgozzuk, majd fél óráig a hűtőben pihentetjük. A masszából dió nagyságú golyókat formázunk, és sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük őket. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 120–15 percig sütjük, légkeverés nélkül. A sütőből kivéve, még forrón, vastagon porcukrozzuk, majd odébbtesszük a porcukros papíron, hogy az aljuk is cukros legyen. Így hagyjuk kihűlni.
Recept nyomtatás vagy megosztás