Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A fehérjéket a sóval habverővel verni kezdjük, kanalanként hozzáadjuk a cukrot és kemény, szinte vágható haboztverünk belőle. Hozzáadjuk az ecetet, a kakaóval elkevert keményítőt hozzászitáljuk és habverővel óvatosan beleforgatjuk. Habzsákba szedjük és fészkeket nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és visszavesszük a hőfokot 150 fokra. 30 percig sütjük, szárítjuk. Ha kihűlt, a tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük és a fészkeket megtöltjük vele.
Az almát megtisztítjuk, a citromlével, fahéjjal, cukorral és annyi vízzel, hogy ellepje, puhára pároljuk. Hagyjuk kihűlni, majd a sütire halmozva kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás