Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához:
Töltelék:
Díszítéshez:
Keverjük össze a lisztet a darált mandulával, kakaóval egy keverőtálba, adjuk hozzá a porcukrot, tojás sárgáját és az apró kockákra vágott vajat, majd gyors mozdulatokkal gyúrjuk sima tésztává. A masszát csomagoljuk fóliába és pihentessük két órát a hűtőben.
A sütőt melegítsük elő 170°C-ra. A tésztát nyújtsuk ki és szúrjuk ki a formákat. A tetszőleges formájú kekszeket sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük és kb 10 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A kekszeket töltsük meg kész karamellkrémmel, mogyoróvajjal vagy lekvárral. Díszíthetjük egy kis olvasztott csokoládéval.
Recept nyomtatás vagy megosztás