Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Kb. 60 db-hoz:
Díszítéshez:
Az összes hozzávalót gyors mozdulatokkal összegyúrjuk (kézzel vagy robotgéppel), hogy sima tésztát kapjunk. A masszából egy nagy golyót formálunk, és fóliába tekerve 2 órán át hűtőben pihentetjük.
A sütőt előmelegítjük 170°C-ra. Átgyúrjuk a tésztát, majd lisztezett munkalapon kinyújtjuk, és korongokat szaggatunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és kb 10 percig sütjük. Kivesszük a sütőből és hagyjuk kihűlni.
A fondantot vékonyra nyújtjuk, és a korongokkal azonos méretű köröket szúrunk ki belőle. Sütőpapírra helyezzük őket. A sütőpapírra fapálcikával helyezzünk kevés ételfestéket, majd nyomjuk bele a nyomdákat, hogy a minta felvegye a színt.
Óvatosan nyomjuk rá a pecsétet a fondantra. A sütiket kenjük meg lekvárral vagy karamellel, és helyezzük rá a fondant korongokat. Enyhén nyomjuk össze őket. Hagyjuk száradni a sütiket legalább 2 órán keresztül. Légmentesen lezárható sütisdobozba tároljuk őket.
Recept nyomtatás vagy megosztás