Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, nádcukrot, lágy vajat. A langyos tejbe morzsoljuk az élesztőt és a liszthez keverjük. Összedolgozzuk a tejes élesztővel és kidagasztjuk. Meleg helyen, lefedve duplájára kelesztjük.
Lisztezett felületen átgyúrjuk, fél cm vastagra kinyújtjuk. Az olvasztott vajjal lekenjük. A kakaóport a nádcukorral összekeverjük és megszórjuk a kakaós cukorral a vajjal lekent tésztát. Bespricceljük vízzel. Hosszabbik oldalánál fogva, mint a rétest feltekerjük. Háromszög alakban vagdossuk fel. Tojássárgájával lekenjük. Sütőpapírral bélelt tepsin, 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük őket.
Recept nyomtatás vagy megosztás