Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Hozzávalók:
Tegyük a lisztet, a porcukrot, a kakaóport és a darált diót egy tálba. A hideg vajat daraboljuk fel, adjuk hozzá a tojást, sót és a fahéjat, majd gyors mozdulatokkal gyúrjuk a hozzávalókat sima tésztává. Csomagoljuk fóliába, és tegyük a hűtőbe kb. 30 percre.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, és egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
Keressünk egy poharat, melynek mintás a talpa. Nyújtsuk ki a tésztát 0,5 cm-re, nyomjuk az üveg alját a tésztába, majd szaggassuk ki a kekszeket. Kb. 8-10 perc alatt süssük készre a mintás kekszet (vigyázzunk, hogy ne süljenek túl).
Recept nyomtatás vagy megosztás