Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A krémhez:
Az almát megmossuk, meghámozzuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük. Összekeverjük a zabpehellyel, a porcukorral és pár percig várunk, hogy a zabpelyhet az alma átnedvesítse. Folpackkal kibélelünk egy kisméretű kapcsos tortaformát és belenyomokodjuk a zabpelyhes almát. A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, óvatosan beleforgatjuk a joghurtot, hűtőbe tesszük. A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk egymás után és megvárjuk, míg felpuhul. A puha lapokat egy edényben felmelegítjük. A nektarint megmossuk, cikkekre vágjuk és leturmixoljuk, majd a joghurthabhoz keverjük. A krémből keveset a meleg zselatinhoz adunk, majd összekeverjük a zselatint a krémmel. Óvatosan beleforgatjuk a málnát is és a tortaformába merjük a krémet. Egy éjszakát hűtjük. Nektarinnal, málnával díszítve kínáljuk.
TIPP: málna helyett használhatunk áfonyát, ribizlit vagy mindezeket vegyesen
Recept nyomtatás vagy megosztás