Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Először a tölteléket készítsük el. A málnára mérjük a befőzőcukrot és tűzhelyre tesszük. Forrástól számítva 15 percen át forraljuk a dzsemet és kész is. A palacsinta hozzávalóit mérjük egy tálba, majd botmixerrel dolgozzuk össze. A megszokott módon süssük ki a palacsintákat, majd töltsük meg őket a friss lekvárral vékonyan úgy, hogy a feltekert palacsinta 1/3-ad részében ne legyen töltelék. Ez lesz a nyúl füle. Feltekerés után a töltetlen végét vágjuk be a palacsintának egy ollóval, hajtsuk ki a füleit, majd az otthon rendelkezésre álló anyagokból (csokoládé, gyümölcsök, fűszerek) alakítsuk ki a nyúl szemeit, orrát.
Recept nyomtatás vagy megosztás