Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A cukormázhoz:
A tésztához az összes hozzávalót sima tésztává gyúrjuk, és 1 órán át hűtőszekrényben pihentetjük. A kiszúrt kekszeket 180 ° C-on körülbelül 10 percig sütjük (légkeveréssel). A mázhoz először lassan keverjük össze a fehérjét, az átszitált porcukrot, a sót és a citromlevet konyhai robotgépben, majd közepes fordulatszámon verjük kemény habbá. Ezután egy spatulával óvatosan keverjük át, és cseppenkénti víz hozzáadásával készítsünk lágy, de nem folyékony állagú mázat, majd színezzük tetszés szerint. Először a kontúrokat rajzoljuk meg a kekszeken, míg a máz keményebb állagú. Ezután újabb vízcseppek hozzáadásával keverjünk folyékonyabb sűrűséget, mellyel a kitöltést végezzük el. Hagyjuk egy éjszakán át száradni a kekszeket.
Tipp:
Az alap cukormáz készítéséhez videó segítségünket itt találják: https://www.youtube.com/watch?v=yJfBd05Qgow&t=21s
Recept nyomtatás vagy megosztás