Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A töltelékhez
A tetejére
A tészta hozzávalóit tésztává gyúrjuk. A tészta felét kinyújtjuk. Egy kb. 20x18 cm-es magas peremű tepsi aljába terítve elősütjük 200 fokon kb. 8–10 perc alatt. Szép világos aranybarnának kell lennie. Eközben a töltelék hozzávalóit egy tálba mérjük és alaposan összegyúrjuk. Amikor a tészta alja kisült és kihűlt, egyenletesen elterítjük rajta a tölteléket. A tészta megmaradt felét kinyújtjuk, és befedjük vele. Egy villával becsíkozzuk, megszurkáljuk, majd egy egésztojással lekenjük a tetejét, és 180 fokos sütőben légkeverés nélkül készre sütjük kb. 50 perc alatt. Kihűlés után szeleteljük.
Recept nyomtatás vagy megosztás