Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Jó minőségű szilikonos sütőpapírral béleljünk ki egy szögletes, peremes tepsit. A vajat kockázzuk fel, és egy kis lábasban olvasszuk fel alacsony hő fölött. Adjuk hozzá a cukrot, a sűrített tejet és a mézet. Kívülről befelé folyamatosan kevergessük. Ezután magas hőfokon forraljuk fel, majd ha felforrt vegyük vissza a hőt, és folyamatos, enyhe forrás mellett állandóan keverve addig főzzük, míg eléri a 120 fokot. Ezt maghőmérővel ellenőrizzük! Ha elérte a kívánt hőfokot, keverjük hozzá a vanília eszenciát, majd öntsük a forró masszát az előkészített sütőpapírral kibélelt formába. Egy éjszakán át hagyjuk hűlni, majd pizza vágóval szeleteljük.
Recept nyomtatás vagy megosztás