Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojásokat a cukorral robotgéppel felhabosítjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, fahéjat, sütőport, olvasztott vajat és apránként hozzákeverjük a tejet is. A masszát kivajazott üveg/kerámiaformába simítjuk. Az almák magházát kiszúrjuk, majd félbe vágjuk, és a feleket becikkezzük úgy, hogy lehetőleg ne vágjuk teljesen át az almát. A tésztába nyomkodjuk az alma feleket úgy, hogy a héjas oldala legyen felfelé. Mandulatüskékkel megszórjuk és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy a közepe átsült-e.
Elkészítési idő: 60 perc
Recept nyomtatás vagy megosztás