Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
kb. 8 darabhoz
A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. 8 téglalap alakú darabra vágjuk. A sütőt előmelegítjük 180 oC-ra, légkeveréssel.
A tojást a cukorral és a vaníliás cukorral krémesre keverjük. A vajat lassan felolvasztjuk, és fokozatosan belekeverjük a tojásos-cukros keverékbe. Belekeverjük a túrót és a keményítőt.
A megmosott rebarbaraszárakat a végek eltávolítása után vékonyan meghámozzuk, és apró darabokra vágjuk.
Egy evőkanálnyi túrókeveréket teszünk minden tésztadarab közepére, és egyenletesen ráterítjük a rebarbarát.
Megfogunk két átlósan szemközti sarkot a tésztából, és szorosan összenyomjuk őket, hogy ne nyíljanak szét sütés közben.
A tojást felverjük, és ecset segítségével megkenjük vele a papucsokat.
Körülbelül 20 percig sütjük.
Hagyjuk kihűlni, és megszórjuk porcukorral.
Recept nyomtatás vagy megosztás