Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A cukormázhoz:
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és sütőpapírral bélelünk ki egy kb. 20x20 cm-es sütőformát. A vajat vízgőz felett megolvasztjuk, majd beletördelünk 150 g étcsokoládét, és hozzáadjuk a cukrot. Folyamatosan kevergetjük, míg minden elolvad. Ha kész, lehúzzuk a tűzhelyről, és hűlni hagyjuk. A maradék 75 g étcsokoládét felaprítjuk, a tojásokat lazán elkeverjük. A tojásokat hozzáadjuk a csokis keverékhez, belereszeljük a citrom héját és a meghámozott gyömbért, és elkeverjük. Beleszórjuk a lisztet és a sót, és pár mozdulattal összeforgatjuk, végül hozzáadjuk a 75 g felaprított étcsokoládét is, és elkeverjük. A sütőpapírral bélelt formába simítjuk, és 20 percig sütjük, majd megvárjuk, míg teljesen kihűl. A cukormázhoz a citromlevet és az extra finom porcukrot egy tálba mérjük, és simára keverjük. Tálaláskor ezzel locsoljuk meg a brownie-t.
Recept nyomtatás vagy megosztás