Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Tisztítsuk meg a növényt a zöld levelektől, mivel ennek keserű íze van. Öblítsük le őket alaposan hideg víz alatt. Töltsük a vizet egy edénybe, oldjuk fel benne a szirupcukrot és főzzük addig, míg a szirup átlátszó nem lesz. Adjuk hozzá a növényt a forró sziruphoz, keverjük át, majd takarjuk le és hagyjuk állni 48 órán keresztül. Szűrjük át a szirupot, töltsük üvegekbe, és tároljuk hűvös helyen. A hosszabb eltarthatóság érdekében az üvegbe töltés előtt 3 percig forraljuk át a leszűrt szirupot.
Recept nyomtatás vagy megosztás