Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A gofrihoz
A mangópüréhez
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, az olvasztott vajat, a tejet és robotgéppel alaposan összekeverjük a tésztát. Végül apránként belekeverjük a fehérjehabot is. Hozzáreszeljük a citrom héját. Gofrisütőben vagy palacsinta sütőben kisütjük a tésztát. A mangót megtisztítjuk, a porcukorral összeturmixoljuk, citrom levével savanyítjuk és a gofri mellé kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás