Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Tésztához
Krémhez
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a sárgáját is. A lisztet rászórjuk és habverővel belekeverjük. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre simítjuk a piskótatésztát, majd 15 perc alatt 180 fokos sütőben kisütjük. Ha kihűlt, elfelezzük a tésztát. Keretet építünk köré, megkenjük az alját lekvárral. A gesztenyepürét a mascarponéval összehabosítjuk, a tejszínnel lazítjuk a krémet. A lekváros részre kenjük, a maradék piskótával befedjük. A csokit gőz felett felolvasztjuk, hozzáadjuk az olajat és a piskótát beborítjuk vele. Kihűtjük, majd kockára vágva kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás