Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Linzertésztát készítünk. A margarint a liszttel összemorzsoljuk, Koronás Porcukorral, a tojás sárgájával, pici sóval, citromhéjjal összegyúrjuk. Hűtőben pihentetjük, majd kinyújtjuk s a fém hajóformákat a tésztával kibéleljük. 180 fokon kisütjük. A hidegen kötő pudingport a sziruppal, gesztenyemasszával, rummal jól kikeverjük. Ezzel a fenséges ízesítésű krémmel a kis hajókat púposra megtöltjük. Hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen, majd kimártjuk először fehér, aztán fekete csokiba. Kis gesztenye szívekkel díszítve tálaljuk. Nem ördöngösség elkészíteni, csak kis odafigyelést igényel ez a mutatós desszert!
Recept nyomtatás vagy megosztás