Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Először vajazzuk ki a szuffléformákat. A sütőt melegítsük elő 240 fokra. A csokoládét, gesztenyepürét és a vajat egy tálba mérjük, majd az egészet vízgőzre helyezzük olvadni. Míg a csokoládé olvad, a tojásokat kettéválasztjuk. Mikor a csokoládés keverék elérte a 45 fokot, levesszük a vízgőzről, és fakanállal belekeverjük a tojássárgát, valamint a rumot. Ekkor felverjük a tojásfehérjét – lágy habbá –, majd keverjük a csokis alapba egy fakanállal. A formákba töltjük, majd az előmelegített sütőbe tesszük őket. Légkeverés nélkül pontosan 5 percig sütjük 240 fokon, majd 1 percig hagyjuk állni az asztalon. Azonnal, forrón felszolgáljuk a felfújtat.
Recept nyomtatás vagy megosztás