Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Az étcsokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd félretesszük hűlni. A puha vajat kikeverjük a Barna Nád Kristálycukorral, majd a tojásokkal is elkeverjük. Belecsorgatjuk a langyosra hűlt olvasztott csokit,hozzáadjuk a reszelt gyömbért és citromhéjat, és összedolgozzuk. Egy tálban összeforgatjuk a lisztet, a sütőport és a kakaóport, és a tejjel együtt a csokis keverékhez adjuk. Alaposan összekeverjük, majd hűtőbe tesszük 2 órára. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és sütőpapírral bélelünk ki két tepsit. A masszából gombócokat formázunk, a gombócokat megforgatjuk a porcukorban, és így tesszük a tepsire. 15 percig sütjük, majd rácson hagyjuk kihűlni.
Recept nyomtatás vagy megosztás