Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A lisztet a vajjal morzsásra keverjük, hozzáadjuk a tojást és tésztává gyúrjuk. Fóliába csomagoljuk és hűtjük 1 órát. A cukrot serpenyőben megolvasztjuk, karamellizáljuk. A szilvát feldaraboljuk. Az olvadt cukorhoz adjuk a vajat, összeolvasztjuk, majd a szilvát és addig kevergetjük, míg a cukor fel nem olvad fel teljesen. A tésztát kinyújtjuk és a karamelles szilvára fektetjük, villával megszurkáljuk és 180 fokos sütőben 20 perc alatt pirosra sütjük. Ha a serpenyőnek műanyag a füle, alaposan burkoljuk be alufóliába. Olyan serpenyőben olvasszuk a cukrot, ami befér a sütőnkbe. Tányérra borítjuk a tortát.
Recept nyomtatás vagy megosztás