Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A vajat a mézzel, a tejszínnel és a cukorral felforraljuk, és 5 percig rotyogtatjuk. Hozzákeverjük a kandírozott narancsot és citromot, a mandulaszeleteket és a lisztet. Tovább főzzük még 5–6 percet, míg kicsit sűrűsödik. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre simítjuk a masszát és 180 fokon 15 percig sütjük, amíg aranybarna nem lesz. Alaposan kihűtjük. Ha kihűlt, egy tálcára fordítjuk, majd lehúzzuk róla a sütőpapírt és megkenjük olvasztott csokival. Ha a csoki megdermedt, visszafordítjuk és forró vízbe mártott késsel szeleteljük.
Recept nyomtatás vagy megosztás