Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A fagylaltalaphoz
A szószhoz
A szószhoz főzzük össze az áfonyát a cukorral, sóval, citromlével, majd mikor jól felforrt, tegyük félre. A krémsajtot habosítsuk fel egy konyhai robotgéppel, majd adjuk hozzá a habtejszínt, sűrített tejet és a vaníliát is. Magas fordulaton habosítsuk szép habosra. A kapott krém felét szedjük egy lapos tálba, a tetejére kanalazzuk rá a kihűlt áfonyaszószt, annak tetejére pedig szedjük a maradék tejszínes krémet. Egy villával, vagy késsel kicsit márványozzuk – azaz kicsit megkeverjük benne a szószt, hogy szép csíkos legyen. Fóliázzuk le, majd tegyük a fagyasztóba 6 órára. Fagyis kanállal adagoljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás