Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Tészta
Krém
A vajat a cukorral robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, a joghurtot. Hozzámérjük a lisztet, a sütőport. A barackot darabolva adjuk a tésztához. 5 dkg olvasztott csokoládét is a tésztához keverünk. 180 fokon 45–50 perc alatt megsütjük a tortát. Ha nagyon pirulna, lefedjük alufóliával.
A 15 dkg fehér csokit gőz fölött felolvasztjuk. A joghurtot a sajtkrémmel összekeverjük, hozzáadunk 1 ek porcukrot. Az olvasztott csokihoz keverünk kevés krémet, majd a csokit a krémhez adjuk és alaposan elkeverjük. A tortára kenjük, darabolt pisztáciával szórjuk meg.
Recept nyomtatás vagy megosztás