Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Forraljuk fel a vegyes erdei gyümölcsöket a vízzel, és a vaníliarúddal, majd hagyjuk 4-6 órán át hűlni. Távolítsuk el a vanília rudakat, majd trumixoljuk össze a gyümölcsöt. Adjuk hozzá a szirupcukrot és a fahéjat, majd főzzük addig, amíg a szirupcukor teljesen fel nem oldódik, és a szirup átlátszó nem lesz. Ízlés szerint szűrten, vagy szüretlenül még forrón töltsük a sterilizált üvegekbe és jól zárjuk le.
Tipp: Ez a szörp tökéletes frissítőként, teák ízesítéséhez, vagy akár koktélok, puncsok alapjának is.
Recept nyomtatás vagy megosztás