Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Az eper és a színes tortadara kivételével mindent egybe mérünk és csomómentesre keverünk. Az epreket 2–3 mm vastag szeletekre vágjuk. A pancake masszából a forró palacsintasütő serpenyő közepére szedünk annyit, hogy szétterülve kb. 10–15 cm átmérőjű legyen. Amíg az alja sül, gyorsan a tetejére ráteszünk 4 szelet epret és bőségesen megszórjuk színes tortadarával. Mikor az alja megsült átfordítjuk, hogy az epres-cukros rész legyen alul. De ezzel a felével csak 5–10 másodpercig süssük, hogy ne nagyon kapjon színt, mert akkor a cukorkák nem fognak látszani. Ezután borítsuk ki a tepsiből a pancake-t, ennek a felének ne nyúljunk alá a spatulával. Frissen tálaljuk, mennyei finom!
Recept nyomtatás vagy megosztás