Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Egy keverőtálba mérjük a túrót, lisztet, pudingport, cukrot, sütőport, sót. Hozzáütjük a tojásokat, majd belemérjük a tejfölt, az olajat és robotgéppel/fakanállal alaposan összekeverjük. Vajjal kikent 24 cm kerámiatálba merjük a tésztát. A rebarbarát megtisztítjuk és feldaraboljuk, az epreket félbevágjuk és kirakjuk a süti tetejét. 180 fokra előmelegített sütőben 30–35 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e .
Tálaláskor Koronás Porcukorral szórjuk meg.
Recept nyomtatás vagy megosztás