Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A szóráshoz
Egy nagyobb keverőtálba mérjük a lisztet, a túrót, a sót, a cukrot, sütőport, olajat, tejet és gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Rugalmas tésztát kapunk, melyet lisztezett felületen fél cm vastagra, kb 30*40 cm-es téglalap alakúra nyújtunk. Megkenjük a lekvárral. Az epret és a rebarbarát feldaraboljuk és a tésztára szórjuk. Feltekerjük, mint a rétest és ujjnyi vastag csigákra vágjuk. 2 evőkanál tejjel megkenjük és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 30 perc alatt megsütjük.
Tálaláskor porcukorral megszórjuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás