Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A morzsához:
A habhoz:
Először elkészítjük a morzsát. A vajat egy tálba mérjük, és kikeverjük a Barna Nád Kristálycukorral, majd minden egyebet hozzáadunk, és alaposan összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsire terítjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 20–25 percig sütjük úgy, hogy közben néhányszor átforgatjuk. 20 perc elteltével érdemes figyelni, nehogy megégjen. Ha kész, hűlni hagyjuk. A habhoz a habtejszínt felverjük, majd összeforgatjuk a porcukorral kikevert mascarponéval. Poharakat készítünk elő, és összeállítjuk a pohárkrémet. Hab, morzsa, hab és eper váltja egymást, egészen a pohár tetejéig. Azonnal tálalhatjuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás