Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához a lisztet keverjük el először a szódabikarbónával, sütőporral és sóval. Egy másik tálban habosítsuk fel a vajat a kristálycukorral. Mikor a vaj felhabosodott, adjuk hozzá a tojást is, azzal is habosítsuk tovább. Végül keverjük hozzá a joghurtot, az eperlekvárt és a lisztes keveréket is. Az így kapott tésztát muffinformákba töltve 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt süssük készre. Utána hagyjuk őket teljesen kihűlni. A krémhez az összes hozzávalót mérjük egybe és alaposan habosítsuk fel. Magas fordulaton 5–10 percen át. Ezután tegyük hűtőbe egy fél órára. Az így kapott krémmel díszítve el is készültek a muffinok. A vajkrém miatt hűtőben tároljuk őket!
Recept nyomtatás vagy megosztás