Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A megmosott epreket a porcukorral, a citrom facsart levével és a tejszínnel botmixerrel összeturmixoljuk. Egy egyenes falú kerámiatálat, ami kb. 3–4 cm magas kibélelünk fóliával és fagyasztóba tesszük 5–6 órára vagy egy éjszakára, hogy kidermedjen. Másnap meleg vízbe mártjuk a tálat, majd kiemeljük a fagyit. Keksz méretűre vágjuk és összeállítjuk a szendvicseket. A csokoládét gőz felett megolvasztjuk és a fagyos szendvicseket belemártjuk, szinte azonnal ráköt a csoki és már fogyaszthatjuk is.
TIPP: ha csak kerek kekszünk van otthon: sima vagy fagyis-kanállal merjünk a kekszre egy adag epres fagyit és egy másik keksszel nyomjuk össze, így kerek jégkrémszendvicseink lesznek!
Recept nyomtatás vagy megosztás