Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Szitáljuk a lisztet egy tálba, szórjuk bele a sütőport és a sót. Adjuk hozzá a szobahőmérsékletű vajat, cukrot, vaníliás cukrot, reszelt citromhéjat és az egész tojásokat. Pár percig elektromos keverővel keverjük simára. Kenjünk ki vajjal és hintsünk meg liszttel kis kerek formákat, majd kanalazzunk bele a tésztából. Forró sütőben (hőlégkeveréses) süssük 160 fokon 10–15 percig. Az elkészült tésztalapokat szedjük ki a sütőformából, és hagyjuk kihűlni. Kenjünk meg dzsemmel egy darab tésztalapot, majd kanalazzunk rá a keményre felvert tejszínből, tetejére tegyünk felszeletelt eperszemeket, majd ismét egy tésztalapot. Tejszínhabbal borítsuk be, és halmozzunk rá az eperszemekből.
Recept nyomtatás vagy megosztás